Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ

Συντρόφισσες και σύντροφοι
Έχουν ήδη τυπωθεί 30.000 αφίσσες και κάρτες μέλους. Το απογραφικό δελτίο δεν έχει τυπωθεί. Το κατεβάζουμε από το site του ΣΥΡΙΖΑ - Κέντρο Τύπου, Υλικό, Έντυπα (http://syriza.gr/press/yliko/entypa) και το φωτοτυπούμε σε όποια ποσότητα χρειάζεται ή επικοινωνούμε με τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για την αποστολή υποδείγματος.
Η διανομή των υλικών για την Αθήνα και τον Πειραιά γίνεται από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, Βαλτετσίου 39 - Εξάρχεια. Κάθε τοπική πρέπει να στείλει κάποιον σύντροφο/σα με ευθύνη του συντονιστικού να παραλάβει το υλικό. Χρειάζεται μια εκτίμηση για τον αριθμό των καρτών και των αφισσών. Στις υπόλοιπες πόλεις γίνονται αποστολές. Επίσης όσες τοπικές έχουν ορίσει ή εκλέξει συντονιστικά ή ακόμη έχουν ήδη κάνει Γενική Συνέλευση για την υλοποίηση των αποφάσεων της 3ης Π.Σ. και έχουν ανοίξει κατάλογο - μητρώο μελών είναι απαραίτητο να μας γνωστοποιήσεται τον κατάλογο των μελών (ως τώρα) και τα μέλη του συντονιστικού με στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο και e mail) στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (grafeia@syriza.gr, τηλ.: 210 38 29 910 φαξ: 210 38 29 911).
Κάποιες διευκρινήσεις:
1. Για τις Γενικές Συνελεύσεις με αντικείμενο την υλοποίηση των αποφάσεων της 3ης Π.Σ. δεν χρειάζονται κεντρικοί εισηγητές. Για άλλα θέματα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας ώστε να εξασφαλίσουμε τον εισηγητή/τρια ή τους εισηγητές/τριες ανάλογα με το αντικείμενο της Γενικής Συνέλευσης ή εκδήλωσης. Θέματα που επιλέγονται σε διάφορες τοπικές επιτροπές αφορούν τοπικά περιεχόμενα, την καμπάνια για την επισφάλεια στην εργασία "Αόρατοι" καθώς και το "Οικονομική κρίση - κυβερνητικό Πρόγραμμα Σταθερότητας - Σύμφωνο Σταθερότητας - η απάντηση της Ριζοσπαστικής Αριστεράς".
2. Για την διαδικασία εγγραφής μελών και κατάρτησης μητρώων η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
"Κάθε Τοπική ή Κλαδική Επιτροπή δημιουργεί μητρώο μελών στο οποίο εγγράφονται όλοι/ες οι ανένταχτοι/ες του ΣΥΡΙΖΑ και όλα τα μέλη των συνιστωσών, που δηλώνονται με όποιον τρόπο επιθυμεί η κάθε συνιστώσα. Εκδίδεται αντίστοιχος αριθμός καρτών μέλους. Οι κάρτες μέλους παραλαμβάνονται αυτοπροσώπως από τα μέλη από την Τοπική ή Κλαδική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου