Σάββατο 21 Μαΐου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ
ΣΤΙΣ 22 ΜΑΙΟΥ

Η συγκέντρωση των φορέων της Επανομής που ήταν προγραμματισμένη για τις 22 Μαΐου, ακυρώνεται με ευθύνη του δημάρχου Θερμαϊκού κ. Αλεξανδρή.
Ο δήμαρχος, παρά την έγκαιρη ενημέρωση του, αποφάσισε την τελευταία στιγμή να μας ανακοινώσει ότι δεν θα συμμετέχει στην συγκέντρωση μας, αλλά θα κάνει την δική του συγκέντρωση στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα στις 27 Μαΐου.
Οι λόγοι που επικαλείται είναι ανούσιοι και παραπλανητικοί. Γιατί αυτό που ενδιαφέρει τους δημότες Επανομής σήμερα, είναι να ολοκληρωθεί η αποχέτευση μέσα στην πολη μας και να ασφαλτοστρωθούν οι δρόμοι, άμεσα. Η δημοπράτηση του έργου εκτός οικισμού, μας απασχολεί κατά δεύτερο λόγο και ποτέ δεν τέθηκε σαν όρος για την ενημέρωσή μας.
Η μεθόδευση αυτή της δημοτικής αρχής, εκθέτει τους φορείς στα μάτια των δημοτών, δηλώνει έλλειψη σεβασμού και εμπιστοσύνης προς τους δημότες και παράλληλα έναν αυταρχισμό αφού αποφάσισε μονομερώς χωρίς καμιά προηγούμενη συνεννόηση με τους φορείς. Τέτοιες πρακτικές αλλοιώνουν τον θεσμοθετημένο ρόλο των αντιπροσώπων μας και τους εκθέτουν στην τοπική κοινωνία. Η ευθύνη είναι όλη δική τους.
Ζητούμε την κατανόηση των δημοτών για την εξέλιξη αυτή.

Το συντονιστικό των φορέων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες