Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

θέση μάχης για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Στην τελική ευθεία της συγκρότησης των συνδυασμών που θα υποστηρίξουν στις εκλογές για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον δήμο Θεσσαλονίκης βρίσκονται οι δυνάμεις από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, που επιχειρούν δυναμική είσοδο στην προεκλογικό στίβο με παρεμβάσεις διαμαρτυρίας - όπως χθες στον ΟΑΣΘ για τη διακοπή των μεταμεσονύχτιων δρομολογίων και σήμερα στο γαλλικό προξενείο για το θέμα των Ρομά.
Σήμερα στη 1 μ.μ. στην αίθουσα συνεντεύξεων της ΕΣΗΕΜ-Θ (Στρατηγού Καλλάρη 5) θα παρουσιαστεί η προγραμματική διακήρυξη της δημοτικής παράταξης “Θεσσαλονίκη - Ανοιχτή πόλη”, της οποίας επικεφαλής έχει τεθεί ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης Αύριο την ίδια ώρα η περιφερειακή παράταξη “Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα - Μπορούμε να τους σταματήσουμε” και ο επικεφαλής της, υποψήφιος περιφερειάρχης Τάσος Κουράκης, επίσης θα παραχωρήσουν συνέντευξη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (Σβώλου 15), κατά την οποία θα ανακοινωθούν και θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες της Κεντρικής Μακεδονίας και οι κεντρικοί άξονες του πολιτικού προγράμματος της παράταξης. Επίσης, η περιφερειακή παράταξη την Κυριακή στις 10.30 π.μ. στην ΕΔΟΘ (Προξένου Κορομηλά 51) διοργανώνει την πρώτη της συνέλευση. Στη συνέλευση αυτή θα συσταθεί το συντονιστικό όργανο της παράταξης, θα συγκροτηθούν οι επιτροπές για τα επιμέρους πολιτικά θέματα και θα εξειδικευτούν οι δράσεις της παράταξης για την προεκλογική περίοδο.

“Στόχος μας είναι να δουλέψουμε όλες και όλοι μαζί για να αποτρέψουμε την εφαρμογή των μέτρων του μνημονίου και της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, να αντισταθούμε στον δικομματισμό και να διαμορφώσουμε τους όρους για μια κοινωνία στηριγμένη στην αλληλεγγύη, την ισότητα και την κοινωνική δικαιοσύνη” τονίζεται σε ανακοίνωση της “Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες