Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.

“ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,
ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ”

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΛΙΤΣΑΣ ΑΜΜΑΝΑΤΙΔΟΥ-ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

“Σας εύχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και γεμάτα Υγεία, Αξιοπρέπεια, Ειρήνη, αλλά και Αγωνιστικότητα, διότι για να διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας θα πρέπει να αγωνιστούμε στις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί από τις ακολουθούμενες πολιτικές των κυβερνήσεων τουλάχιστον της τελευταίας εικοσαετίας.
Πρέπει να αγωνιστούμε μαζικά και ενωτικά για το κατά τ' άλλα συνταγματικό δικαίωμα στην άμεση πρόσβαση στην εργασία, στην κοινωνική ασφάλιση, στη δημόσια και δωρεάν υγεία και παιδεία, στο δικαίωμα για μια καλύτερη ζωή με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.
Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα κοινό μέτωπο απέναντι σε όσους προσπαθούν με οποιονδήποτε τρόπο να διαιρέσουν το λαό, που πλήττεται από τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές, σε εργαζόμενους του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, σε αυτοαπασχολούμενους και σε μικρομεσαίους, σε γεωργούς και κτηνοτρόφους, σε παλιούς και νέους, σε λαθραίους και μη.
Τα μέτρα της κυβέρνησης δυστυχώς θα πλήξουν και πάλι το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας και θα αφήσουν στο απυρόβλητο για άλλη μια φορά τους λίγους που έχουν καρπωθεί τον πλούτο που έχει παραχθεί με τις πλάτες των χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων.
Γι' αυτό λοιπόν ας διαμηνύσουμε προς τους κυβερνώντες ότι πλάτη πρέπει να βάλουν όσοι δημιούργησαν την κρίση και όχι όσοι αγωνίζονται καθημερινά για την επιβίωσή τους.
Τέλος θα πρέπει να δώσουμε ένα μαζικό ηχηρό μήνυμα και σε όσους παρελαύνουν από τη χώρα μας εντεταλμένοι είτε του ΔΝΤ είτε της Ε.Ε. και της EUROSTAT για να ελέγξουν αν τα σκληρά και αντιλαϊκά μέτρα και το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης είναι ευθυγραμμισμένο με τις πολιτικές τους και όχι με την πραγματική ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.
Ας αγωνιστούμε για να σταματήσουμε να είμαστε το πειραματόζωο όχι μόνο της ΕΕ αλλά και των διεθνών αγορών.
Ας μην υποτιμούμε τη δύναμη που έχει η φωνή του καθενός όταν ενώνεται με τις φωνές των άλλων.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.

Φιλικά, Λίτσα Αμμανατίδου-Πασχαλίδου”

ΑΜΜΑΝΑΤΙΔΟΥ-ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Β΄ Θεσσαλονίκης
Αλ. Σβώλου 15, Τ.Κ. 546 22 Θεσσαλονίκη Τηλ: 2310 276461 Φαξ: 2310 276462
Βασ. Σοφίας 2(Βουλή),Τ.Κ. 100 21 Αθήνα Τηλ: 210 3708172 & 210 3709715
ammanatidou@parliament.gr
www.ammanatidou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες