Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΑΝΟΜΗΣ - ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ

Την Παρασκευή 13 Μάρτη 2009 σε ανοικτή σύσκεψη φίλων του ΣΥΡΙΖΑ αποφασίστηκε η συγκρότηση της Τοπικής Επιτροπής του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς στο Δήμο Επανομής-Μεσημερίου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο φορέας της σύγχρονης Αριστεράς που συγκρούεται με το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο προκαλώντας ανατροπές και ρήξεις αλλά συγχρόνως καταθέτοντας επεξεργασμένες προτάσεις για τα προβλήματα που συνθλίβουν την κοινωνία μας.
Αντίπαλος μας είναι η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και οι πολιτικές δυνάμεις του νεοφιλελευθερισμού. Σύμμαχός μας είναι το διεκδικητικό κίνημα των εργαζομένων, της νεολαίας και των συνταξιούχων.
Η Τοπική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο μας προσανατολίζει τις παρεμβάσεις της προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση (ιδιαίτερα σε θέματα εργασιακών σχέσεων, οικονομικής διαφάνειας, προστασίας περιβάλλοντος, φυσικών πόρων και χωροταξικού χαρακτήρα) καθώς και σε γενικότερα πολιτικά και κοινωνικά προβλήματα.
Κύριος στόχος μας για την επόμενη περίοδο μέχρι τον Ιούνιο είναι οι ευρωεκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ ως αναπόσπαστο κομμάτι της μαχόμενης Ευρωπαϊκής Αριστεράς αγωνίζεται για μια ισχυρή παρουσία στην Ευρώπη, που θα αποτελεί εγγύηση για την προάσπιση της εργασίας , του βιοτικού επιπέδου και των ελευθεριών του λαού μας.
Για άμεση επικοινωνία και πληροφόρηση σχετικά με τις θέσεις και της δραστηριότητες της Τοπικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο μας μπορείτε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://www.epanomisyriza.blogspot.com/
ή να αποστείλετε e-mail στο : syrizaepanomi@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες